CONDITII DE RETUR

9.1.Dorința noastră este ca produsele pe care vi le oferim să fie în deplină concordanță cu nevoile dumneavoastră. Conform Ordonanței nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, produsele se pot returna în 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

9.2. Datorită garanției comerciale, poți solicita returul chiar și după ce au expirat cele 14 zile. Poți solicita returul în termen de 30 de zile începând cu ziua primirii coletului de către tine sau de către o terță parte desemnată de tine și alta decât transportatorul. Data livrării coletului și ziua când se împlinește termenul, intră în calculul termenului de 30 de zile.

9.3. Produsele pot fi returnate doar dacă se află în starea lor originală și nu prezintă deteriorări cauzate de utilizarea produsului. Clientul este obligat să returneze produsele în starea corespunzătoare în care acestea au fost primite, nemodificate, nepurtate (cu exceptia probării), curate (fără însă să fi fost curățate/spălate), nepătate, nezgâriate și în toate cazurile nedeteriorate, cu etichetele intacte și în ambalajul în care au fost primite. În cazul în care au fost livrate seturi de produse, trebuie returnat întregul set așa cum a fost livrat. În cazul în care la livrare s-a primit și un produs cadou, acesta trebuie de asemenea returnat. Orice produs trebuie returnat cu toate accesoriile acestuia, care să fie în stare corespunzătoare, întocmai ca produsul. În cazul în care produsele nu sunt returnate în stare corespunzătoare, conform celor arătate mai sus, clientul va suporta deprecierea acestora diminuându-se în mod corespunzător suma ce trebuie restituită clientului de către vânzător. Clientul este răspunzător pentru orice valoare diminuată a produselor rezultând din utilizarea acestora în alt mod decât este necesar pentru stabilirea naturii, caracteristicilor și funcționarii lor. De asemenea produsele trebuie să fie în ambalajul original, pe o coală de hârtie se vor nota următoarele: cont "IBAN și numele titularului de cont" unde vor fi rambursați banii.

9.4. Coletele se returnează la adresa str. Libertății, bloc T4, Parter, Alexandria, Teleorman. Intră în sarcina clientului să solicite serviciile oricărei firme de curierat dorește pentru returnarea produselor, costurile de transport fiind suportate în totalitate de către acesta, coletul trebuie trimis cu ramburs 0. Taxa retur tara: 20 lei ATENȚIE ! coletul nu se trimite cu plata coletului la destinatar. ATENȚIE ! lipsa ambalajului original atrage dupa sine achitarea taxei de 10 lei per cutie/ambalaj.

9.5. Dupa primirea si verificarea coletului, banii vor fi restituiti in contul IBAN indicat, in termen de 14 zile lucratoare.