Utilizarea site-ului

1.1. Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site- ul www.ghetepentrufotbal.ro implica acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare.

1.2. SC AYROM LIV ONLINE SRL cu sediul în Mîrzănești, Str. Principală, identificată prin CUI 45514737, J34/52/2022, își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. De asemenea, SC AYROM LIV ONLINE SRL își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, de fiecare dată când folosiți acest site. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

1.3. Tot conținutul site-ului www.ghetepentrufotbal.ro este proprietatea SC AYROM LIV ONLINE SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris a SC AYROM LIV ONLINE SRL a oricăror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poartă marcaje de protecție, atrage dupa sine consecințele prevăzute de legislația în vigoare. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la contact@ghetepentrufotbal.ro.

1.4. Pentru a face o comandă online este necesară autentificarea în cazul în care există un cont creat anterior sau completarea unui formular, utilizatorul având obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa. Daca SC AYROM LIV ONLINE SRL suspectează că informațiile puse la dispoziție de utilizator nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul acestuia la serviciile oferite de site- ul www.ghetepentrufotbal.ro și de a anula comanda respectivă.