2.1. SC AYROM LIV ONLINE SRL respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor; www.ghetepentrufotbal.ro și SC AYROM LIV ONLINE SRL se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, oferta și politica firmei.

2.2. www.ghetepentrufotbal.ro și SC AYROM LIV ONLINE SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs. de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

2.3. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.ghetepentrufotbal.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza de date a www.ghetepentrufotbal.ro. Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs. din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru printr-o cerere scrisă trimisă prin e-mail la adresa contact@ghetepentrufotbal.ro.

2.4. SC AYROM LIV ONLINE SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru, sau acțiunilor unor terțe persoane.